divendres, 12 de març del 2010

Willoos


Començo una aventura -no tinc ni idea de quant va a durar- a Lanzarote. Desconec quin es el ritme que la nova feina em permet seguir ni quant de temps durarà aquesta situació. De moment us deixo alguns posts interessants com aquest.
René Lejeune va nàixer a Saint- Hubert (Valònia)el 1946. En 1968 comença a acudir a l'Acadèmia de Belles Arts d'Alost i el 1971 repren els estudis de Filologia romana a Louvain.
Es ordenat capellà el 1971 i actualment exerceix com a tal a la localitat de La Roche-en-Ardenne, important nucli del interior de Bélgica.

Des de 1975 , any en el qual marxa a Lima al 1988 exerceix com a mestre, activitat que reprendrà al seu poble de Bastogne, a la frontera amb Luxemburg. A Lima el seu estil evoluciona de manera destacable.

Alumne de la també pintora belga Marie Howet, afirma que li deu tot el que sap. No obstant,es nota una important evolució a partir de la seua visita a Algeria.
Ha publicat un parell de novel·les i diversos poemaris i afirma que la pintura és una altra manera de novel·lar.


Pren el seu nom artístic d'un adverbi neerlandès que significa "amb apatia".Willoos ha exposat per França i Bélgica. Podeu veure una important mostra de la seua trajectoria a la seua web.