dimarts, 9 de març del 2010

Parenostres contra la sida



Si fa unes setmanes compartia amb vosaltres un desafortunat article del portaveu del PP al ajuntament de Tarragona, avui he volgut que veieu un video del informatiu d'Intereconomia TV . Possiblement el coneixeu.

Per cert, mirant per la farmaciola de casa les recomanacions de "guardar en lugar fresco y seco" les comparteixen amb els condons l'aspirina, l'augmentine, el frenadol i el gelocatil.

En ocasions em sembla que hi ha qui necessita desgracies i desgraciats per contentar la seua falsa moral. Em dec tornar boig.
No entenc que el Vaticà es possi en aquestos temes quan l'actitut d'alguns dels seus prelats (Marcial Maciel, fundador dels Legionarios de Cristo; alguns capellans irlandesos i xilens acusats d'abusar de xiquets o, fins i tot els Borgia en el seu moment)no han sigut precisament exemples a seguir. Podriem parlar del capellà de Toledo i d'altres.
No pretenc acusar l'esglèsia, però abans de donar consell en aspectes tan delicats que es miren i que reflexionen les seues paraules.
Sobre el reporter no-comment.

1 comentari:

Ana Carles ha dit...

Ara des d'on estic connectada no puc veure el vídeo però estic segura quin és i és per a enviar unes quantes caques d'aquelles del teu anterior post. Que fort!!! Com es pot intentar justificar lo injustificable???