divendres, 19 de març del 2010

Cartes africanes


Encara que políticament les Canàries pertanyen a Espanya i, per tant són considerades territori europeu, geogràficament estan situades al continent africà. Aclaració innecessària a part, escric aquest post per explicar-vos les primeres novetats i impressions des de que vaig arribar.
El temps ha sigut bo durant aquests dies -era d'esperar- tot i que de nit la brisa es fresca i la calima ens ha cremat i ha omplerts els carrers de sorra.
Pel que fa l'ambient laboral, aquest és molt bo però la tranquilitat a l'hotel i l'edat avançada de la major part dels clients es podria considerar un handicap per a la meua feina.
Després d'un parell de temporades sense parar a Salou em sento una mica desagust amb aquesta calma relativa. No obstant, m'he vist obligat a fer canvis en el programa per tal de milorar puntuacions i fer que els clients participen una mica a les activitats.
Ahir a la televisió vaig descobrir un gran orador -encara desconec que tal polític- anomenat Paulino Rivero que és el president de les Canàries i , avui he comprat algunes coses que aquí són més barates que a lapenínsula per això que aquí no hi ha IVA (aquest nou ordinador en el que estic escribint i una càmera fotogràfica).
Pel que fa el paisatge, és molt diferent al que havia vist per terres continentals: terra fosca i pedra volcànica, passeigs plens de palmeres i plantes d'aloe, cactus...i casetes en pedra pintades en blanc i amb portes i finestres verdes en fusta. Us aniré contant.

3 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Sempre hi he volgut anar, però encara res. A vore si et quedes una temporadeta i hi podem coincidir... :D

Sobre les Canàries i el món de les identitats, este post està molt rebé. Salut!

Ana Carles ha dit...

No res nen... per a que participin els avis ja saps el que has de fer, molt aquagym a la piscina! ;)

Marc ha dit...

Vicent, eixa és la idea encara que no em veig molts anys vivint a una illa.
Ana, vull que participen no matar-los.