divendres, 27 de novembre del 2009

temps de neteja



Ja fa uns dies que pels carrers del meu poble veig pegatines de caràcter feixista amb lemes intolerants com el de la imatge en contra dels immigrants, dels homosexuals i de la democràcia; causants de tosts els mals de Espanya.

Vistes aquestes reflexions tan profundes a les enganxines m'he decidit entrar a la seua web per investigar una mica més a fons.Per començar sota l'emblema de Alianza Nacional hi ha un subtítol on es pot llegir nacionalismo social (que a mi personalment em recorda al nacionalsocialsismo). Pels costats hi ha diversos emblemes i postals referents a la llengua ( "que no te callen, habla en español") castellana i a lo perniciós que deu ser la llengua catalana -perquè la bandera que tapa la boca no és ni vasca ni gallega, clar que aquestos solen caure milor-, a criticar als homosexuals i a atacar als grups d'immigrants.

A l'explicació de les seues reivindicacions parla de la fi de les autonomies que divideix Espanya de manera artificial en regions i la institució de una República Social on els representants siguen elegits segons els seus mérits - es veu que això de guanyar unes eleccions no és mérit suficient-; nacionalitzar l'agricultura, la ramaderia i la pesca i sortir de la UE que tants mals ha causat a l'estat.

Per sort, són una minoria absoluta. Davant d'una d'aquestes enganxines hi havia una parella mirant-la. La conversa ha sigut la següent:

- Que miedo no?

-Sí, que hay que limpiar España sí, pero de los de la limpieza.

Em tenen content...

1 comentari:

Tigre de Papel ha dit...

Arf... ja coneixia aquesta web. No només són nazis sinó que no se n'amaguen... i a aquests ningú els il·legalitza.

P.D. I això qu ene tenen algun a la presó per coses xungues