divendres, 9 d’octubre del 2009

la platja

Vull dedicar aquesta cançó a la meua amiga bloguera Tigre de Papel que està passant per una època de canvis importants en la seua vida.



Fa uns dies vaig rebre una visita inesperada a l'hotel quan van vindre un grup de músics i un company de l'any passat a veure'm. Aquella nit vam sortir per Salou i vam quedar en anar veient-nos de tant en tant.
Així és que ahir, aprofitant que jo tenia lliure, ens vam reunir a la platja amb unes guitarres i alguna cosa per menjar i beure i vam passar allí una bona estona. En un moment donat vam començar a tocar i cantar aquest tema de Bob Marley.
Sembla que en aquell moment em vaig adonar que no fa falta gaire cosa per ser feliç.: unes guitarres, un parell d'amics, patates i una mica de licor em van fer passar una de les millors nits d'aquesta temporada.
En un moment en que està acabant la temporada i no sé que faré d'ací a uns dies més enllà del viatge obligat a Brusel·les, trobar-se amb uns vells amics i disfrutar d'una tarda a la platja cantant i tocant allò de "every little thing gonna be allright", recordar vells temps i intercanviar idees m'ha animat bastant.
Tot i això, aquesta fi de temporada està sent menys preocupant per mi que l'anterior i ja veuré que passa. No em penso estressar.

2 comentaris:

Ana Carles ha dit...

La veritat es que no calen massa coses per passar una bona estona. Allò més insignificant, si es gaudeix d'una bona companyia, pot convertir-se en un moment inoblidable.

Tigre de Papel ha dit...

Gràcies wapissim :-)!

Realment cal molt poc per ser feliç però acostumem a demanar tant que mai ens donem l'ocasió de ser-ho. Sort de nits com la teva...

No pensis en que passarà perquè això mai se sap, quan menys t'ho esperis pot passar qualsevol cosa que t'alteri tots els plans i hauràs perdut el temps donant voltes al futur enlloc d'aprofitar el present. Jajaja la de coses que s'aprenen en una època de canvis...