dimarts, 23 de juny del 2009

Sense feisbuc


Sí, ja sé que hauria d'haver escrit Facebook així ; però l'he vist escrit d'aquesta manera tan curiosa i m'ha fet gràcia.

Com aquells que van dir que mai tindrien mòbil i ara ja no poden viure sense ell, jo renego d'aquesta "xarxa social". Tots els clients, especialment els britànics pregunten si en tinc i em sento un bitxo raro al tindre que explicar que no; que jo internet l'utilitzo no més per organitzar-me els viatges i que amb els amics ja xerro per telèfon o pel messenger.
Potser sóc una mica massa clàssic en aquestes coses, reconec que no vaig tindre un mòbil fins que la meitat dels meus amics ja en tenien, que gairebé no l'utilitzo fora de temporada. Al messenger em conecto relativament poc i de feisbuc, tuenti i coses així ni tan sols els trobo el sentit.
El cas dels blogs en mi és una raresa i va nàixer en un moment de cabreig en veure uns determinats personatges polítics de la comarca a la televisió. Em vaig quedar amb ganes de respondre'ls i vaig fer-ho a través d'un primer blog que ara ja ha desaparegut.
Poc a poc van anar apareixent històries que volia compartir i és per això que aquest blog exixteix. De moment, a juny de 2009 Marc P. Forner no té feisbuc ni similars, però possiblement al final de temporada en tindré cansat de donar explicacions a clients i amics.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Hola Marc, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

Tigre de Papel ha dit...

Sort d'aquests personatges polítics de la teva comarca. Si no, no ens haguessim conegut ;-)

Jo he caigut amb el feisbuc, per que si no seria impossible contactar amb part important dels meus coneguts. Ara només es comuniquen així. Tot i això, no m'agrada posar-hi gaire cosa. La meva vida l'explico a qui em ve de gust quan em ve de gust i no crec que ningú necessiti saber si estic fregant els plats o quan vaig al vàter.

Amb el mòbil em va passar l mateix que tu, però la veritat és que ara si que l'utilitzo. I al que tinc abandonat és al telèfon fixe.

I per cert, tu que estàs posat en el tema: que collons és el tuenti?

Marc ha dit...

El tuenti es veu -tampoc estic tant ficat en el tema- que és una versió hispana del feisbuc.