diumenge, 18 d’abril del 2010

Sobre turistes, volcans i altres històries


Ens trobem davant una situació excepcional que afecta a quasi tota Europa. Un sol volcà a Islàndia ha col·lapsat bona part de l'espai aeri continental i els turistes no poden tornar a casa ni marxar de vacances. A l'hotel on treballo suecs, polacs, alemanys i britànics allarguen la seua estada sense saber quan podran definitivament tornar a les seues rutines.
M'involucro més sense poder evitar-ho en les històries de cadascun dels clients: des d'un especialista d'un hospital alemany que no pot tornar a la seua consulta quan s'esperava- a l'igual que el seu únic company d'aquesta especialitat, gran problema -fins a uns treballadors polacs que no saben com respondran els seus caps, i xiquets que allarguen les vacances sense que els seus pares puguen evitar-ho.
Les recepcionistes s'avorreixen bastant perquè no ténen ni entrades ni sortides i jo tinc uns dies més relaxats a la feina. No hi ha cap novetat important, ja ens coneixem tots.
Per altra banda divendres tinc prevista la primera gran festa de la temporada amb unes noies de l'illa que m'han convidat- una de les quals, la que em va oferir que anès, m'agrada.
Si tot es soluciona aviat, aquest any canvio les vacances a Belgica per un tour per Escòcia ja que tinc diverses famílies que visitar i alguna que altra invitació.

1 comentari:

Ana Carles ha dit...

Calla no me'n parlis del volcà i el núvol i tot plegat, que jo tenia bitllets per Londres aquest dijous i he decidit no marxar. I necessitava aquest viatge eh? tinc mono de fer de turista! ;)
Molt guai lo d'Escòcia, jo no he estat però segur que t'encanta!
Ah, i sort a la festa!!! :p
Petons.