dilluns, 10 de maig del 2010

Val la pena


Sorprenentment hi ha gent a la que li agrada llegir les meues petites reflexions -o potser és que a Vicent Baydal ja li costava trobar el 9é blog que recomanar. El fet és que he rebut el premi, per així dir-ho, de ser distingit amb el "Vale a pena ficar de olho nesse Blog!".

Com a conseqüència se'm proposa penjar el distintiu (fet), fer esmena del blogger de qui hem rebut la distinció (fet) i recomanar 10 blogs més. N'hi ha algun més, que podria recomanar però no caben tots. Espero que ho entengueu i que continueu la cadena (si voleu) possant 10 enllaços més.

Aquí us en deixo uns quants, perdoneu els que no esteu.

1- Café Lisboa , per mí un clàssic. A cavall entre Barcelona i Lisboa trobem breus reflexions sobre la nostra societat.

2.- Indrets. David, un bon amic manresà, nòmada com jo, ens explica les seues escapades per diversos punts i ens fa recomanacions interessants.

3.- Xada. Reflexions personals i transferibles d'una lleidatana. Reflexa d'una manera clara els pensaments de la generació dels que estem pels 20 i pocs.

4.- Té la mà Maria. Amb aquest picant joc de paraules es presenta un reusenc que ens mostra art visual i que espresenta amb el subtítol de "relats satírics per a grans i petits". Sempre sorprén.
5.- El rastre de Clarisse. Un altre clàssic, aquest des de Vila-real dels infants. Vicent Usó ens parla en clau valenciana sobre literatura i sempre fa bones recomanacions. Realment interessant.
6.-Les dones no som (tan) complicades. Un blog molt interessant sobre sexualitat i altres temes que aconsegueix parlar d'aquests temes amb ironía, humor i un toc de valencianisme. Des de la Safor Lucrecia de Borgia ens fa passar bons moments amb les seus idees.
7.- Beniarrès al dia. Em permeto recomanar un blog de caràcter eminenentment local com aquest perquè considero un bon exemple de com divulgar la cultura popular i l'història d'un poble. Realment val la pena.
8.- The vache. Passem a Bèlgica amb clau d'humor. Aquest blog en francès ens presenta cada setmana un post ple d'humor i reflexions a través de l'imatge d'una vaca vermella en diversos indrets del món. Divertit i refelexiu, és un dels blogs més visitats a Bélgica.
9.- No tan a prop. Blog de notícies del Maestrat i comarques del Sénia. Interessant molts cops ja que ofereix informació que no podem veure als mitjans oficials com Canal 9.
10.- Valencia canibal. Una altra manera d'observar la ciutat de València. Fotos, comentaris i observacions molt interessants sobre la nostra capital.

2 comentaris:

Tigre de Papel ha dit...

Jajaja gràcies per recomanar-me. Ara em faràs pensar. Suposo que no es pot recomanar el blog de qui t'ha enllaçat, no?

Una abraçada wapu

Ana Carles ha dit...

Ostres Marc gracies! La veritat es que el meu blog es ben simple,un recull de pensaments, afortunats o no,i poca cosa mes. Encara no entenc com a algu us interessa...
I ara que representar que he de fer? recomanar deu blogs jo? si no segueixo tans! jeje.. He penjar algo? no en tinc ni idea ja veus!

Perdona les faltes que escric des del mobil.

Petonets!